ΤΟ ΠΑΚΟΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ» ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ,

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2019 ΕΩΣ ΤΟ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2020.

ΖΗΤΑ

ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ) ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΟΚΤΑΩΡΗ-ΔΕΚΑΩΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ-ΘΡΑΝΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΚΟΥΝΙΕΣ, ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ κ.ά.-), ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΜΟΜΕΙΑ, ΚΑΠΗ κ.ά., ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ, ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ…ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 5, 6 ΚΑΙ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019.

ΕΠΕΙΔΗ

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
  • ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗ.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ EMAIL (pakoe@pakoe.gr) Ή ΣΤΟ FAX 2106924338 ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ ΜΕΧΡΙ 25 ΜΑΪΟΥ 2019 ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ