ΔελτίοΤύπου749 / Αθήνα 20 Ιουλίου 2023

Σας ενημερώνουμε ότι το τεύχος 153 του περιοδικού του ΠΑΚΟΕ, «ΟΙΚΟνομία για το περιβάλλον» κυκλοφόρησε και για αυτό το μήνα. Το 80σέλιδο μηνιαίο περιοδικό του ΠΑΚΟΕ, που εκδίδεται ανελλιπώς εδώ και σαράντα τέσσερα (44) χρόνια μπορείτε να το βρείτε και να το παραλάβετε δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία, αλλά και να το διαβάσετε και να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του ΠΑΚΟΕ, www.pakoe.gr.

Στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου που έχει κεντρικό τίτλο «ΠΥΡΗΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ» μπορείτε να διαβάσετε:

  • Θάλασσες, που μπορούμε να κολυμπήσουμε με ασφάλεια. Οι επαναληπτικές μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ.
  • Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις ευθύνες της Κυβέρνησης για τις πυρκαγιές. Τι συνέβη στην συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΚΟΕ, Παναγιώτη Χριστοδουλάκη με τον προηγούμενο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη και ποια ήταν η εγκληματική του απόφαση, την οποία πληρώσαμε στις φωτιές του Ιουλίου.
  • Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ στον Ποδονίφτη που έχει μετατραπεί σε άντρο ναρκωτικών, παιδικής πορνείας και είναι ανεξέλεγκτα μολυσμένος. Ποιες είναι οι ευθύνες του Περιφερειάρχη Πατούλη και του Δημάρχου Μπακογιάννη.
  • Η τριτοκοσμική ζωή στην Μάνδρα. Η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει ξεπεράσει δέκα φορές τα επιτρεπτά όρια, τα σκουπίδια πνίγουν την περιοχή, που δεν έχει αποχέτευση και επαρκές σύστημα ύδρευσης. Γιατί η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Πατούλης δεν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας στο Σαρανταπόταμο;
  • Τη σκανδαλώδη διαπλοκή των υπαλλήλων του Δημοκρίτου στην υπόθεση του κτιρίου των ΕΛΤΑ της Πάτρας, το οποίο είναι γεμάτο καρκινογόνο αμίαντο.
  • Ακόμα σημαντικά θέματα για τα πλαστικά που καταστρέφουν το οικοσύστημα, το βασίλειο της ντόπας στα γυμναστήρια που καταστρέφει τα παιδιά μας και πολλά άλλα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ