ΔελτίοΤύπου740 / Αθήνα 5  Ιουλίου 2023

Ο Αύγουστος πλησιάζει και το μεγάλο ερώτημα όλων των πολιτών – καταναλωτών είναι που θα κάνουν τις διακοπές τους χωρίς να τους «γδάρουν» στο ταμείο και που θα κάνουν το μπάνιο τους με ασφάλεια και άφοβα.

Το ΠΑΚΟΕ που ερευνά όλες τις θάλασσες της Ελλάδας για την καταλληλότητά τους και που εδώ και 44 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του καταναλωτή προτείνει για αυτό το καλοκαίρι τα Διαμερίσματα Κουνενός στο νομό Λασιθίου στην Κρήτη.

Tα Διαμερίσματα Κουνενός είναι χτισμένα πάνω στο μαγευτικό λόφο του Ιστρον – Καλού Χωριού μέσα σε ένα μεγάλο ελαιώνα 20 στρεμμάτων. Απέχουν περίπου 300 μέτρα από τη πεντακάθαρη θάλασσα της περιοχής και 900 μέτρα από το κέντρο του Ιστρον. Είναι επιπλωμένες κατοικίες σε παραδοσιακό κρητικό στυλ, με πέτρινα δάπεδα και κρεβάτια. Όλα τα διαμερίσματα προσφέρουν μια μαγευτική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλου.

Στα Διαμερίσματα Κουνενός οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν έναν ιδιωτικό χώρο στην παραλία Βούλισμα για να χαλαρώσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία. Η περιοχή είναι πλήρως εξοπλισμένη με ξαπλώστρες που θα προσθέσουν άνεση και απόλαυση στην εμπειρία σας. Παρέχεται επίσης δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στην τοποθεσία

Τα διαμερίσματα Κουνενός προσφέρουν επίσης εξωτερική πισίνα με θέα στο Κρητικό Πέλαγος δωρεάν Wi-Fi σε όλες τις εγκαταστάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://www.kounenos-apartments.gr/el/.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ

Κατηγορίες: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ