ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο

Αθήνα 06 Ιουνίου 2023         

Αριθμός Πρωτοκόλλου 1885

Κύριε Παπαηλιόπουλε,

Με την παρούσα επιστολή διαμαρτυρόμαστε εντόνως, γιατί σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού σας, στις 5 Ιουνίου από το 31’ έως του 35’ του δελτίου, δεν τηρήθηκαν οι κανόνες δεοντολογίας. Φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Δημάρχου Γλυφάδας εναντίον του ΠΑΚΟΕ χωρίς να δοθεί η δυνατότητα στο ΠΑΚΟΕ να απαντήσει. Αντιθέτως χρησιμοποιήθηκαν δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΚΟΕ, κ. Παναγιώτη Χριστοδουλάκη, που τις είχε κάνει προ ημερών στην ιστοσελίδα της Καθημερινής, όπου και εκεί παρουσιάστηκαν επιλεκτικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία στρεβλή εικόνα προς το ΠΑΚΟΕ για τους τηλεθεατές σας.

Επίσης στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά σε ανακοίνωση της ΚΕΔΕ του περασμένου Μαρτίου, όμως, δεν υπάρχει καμία αναφορά στην απάντηση του ΠΑΚΟΕ σε αυτήν.

Με την παρούσα επιστολή, στα πλαίσια της αντικειμενικής ενημέρωσης, όπως ισχυρίζεστε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να προβληθεί νέο ρεπορτάζ, στο οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ να απαντά στον δήμαρχο Γλυφάδας με δηλώσεις του βιντεοσκοπημένες, αντίστοιχου χρόνου που δόθηκε στον δήμαρχο Γλυφάδας και να υπάρξει αναφορά στην απάντηση του ΠΑΚΟΕ στην ΚΕΔΕ.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα προσφύγουμε στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και σε όλες τις Δημοσιογραφικές Ενώσεις της Ελλάδας και της Ευρώπης για να προασπίσουμε το κύρος του ΠΑΚΟΕ, που για 44 χρόνια δυστυχώς πολλές φορές υποκαθιστά την «σάπια κρατική μηχανή», αλλά και τους κανόνες δεοντολογίας, τους οποίους καταστρατηγήσατε.

Για τον προγραμματισμό συνάντησης του Προέδρου του ΠΑΚΟΕ, Πανεπιστημιακό, κ. Χριστοδουλάκη με δημοσιογράφο και τηλεοπτικό συνεργείο δικό σας, μπορούν συνεργάτες σας να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΠΑΚΟΕ, Παντελή Περιβολάρη στο 6946242258.

ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ        ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΕΔΑΚΗΣ

Πανεπιστημιακός                                         Περιβαλλοντολόγος

Κατηγορίες: ΚΕΝΤΡΙΚΑ