ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 550 / 7/9/2021

ΑΙΤΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ

Το ΠΑ.ΚΟΕ επανειλημμένα έχει δώσει αγώνες για τη σωστή λειτουργία των ιχθυοκαλλιεργειών, όπου στοιβάζονται χιλιάδες ψάρια, τα οποία μετά την ταλαιπωρία τους στα κλουβιά και την κατευθυνόμενη και μη φυσική διατροφή τους, καταλήγουν στα πιάτα μας.

Όμως έχει διαπιστωθεί επιστημονικά ότι τα ψάρια της ιχθυοκαλλιέργειας είναι πολύ κατώτερης διατροφικής αξίας, άλλωστε για αυτό είναι πιο φθηνά από τα ψάρια της ελεύθερης διαβίωσης. Μάλιστα η συντήρησή τους συνοδεύεται από το δηλητήριο την φορμόλη.

Έτσι και ο κύριος Στελακάτος, του οποίου είχαμε φιλοξενήσει παλαιότερα τις καταγγελίες που έχει κάνει για το θέμα αυτό, καταχωρούμε για ακόμη μια φορά τις καταγγελίες που κάνει για στελέχη κομμάτων που τον διώκουν.

Άραγε γιατί; Μήπως επειδή με επιχειρήματα, λέει την αλήθεια;

Βέβαια δεν συμμεριζόμαστε τους χαρακτηρισμούς του σε βάρος συγκεκριμένων ανθρώπων, επειδή δεν γνωρίζουμε το ιστορικό, αλλά δεοντολογικά θεωρούμε την υποχρέωση μας να δημοσιεύσουμε την καταγγελία του, η οποία παρατίθεται παρακάτω και  προτείνουμε στους ιχθυοκαλλιεργητές να τηρούν τους ισχύοντες νόμους, επειδή διατηρούμε για αυτό τις αμφιβολίες μας.

Τετάρτη 8 του μήνα στο δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας με δικάζει ο ψευτοαριστερός και τσιράκι των αφεντικών ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ,μαζί με την ελίτ, την κομματική κλίκα και τον συρφετό επιχειρηματιών και πολιτικών μαριονέτες τους.

<<Κύριε>> Χεκίμογλου από το να βάλετε το κουμάντο σας και φιλαράκια σας ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ να απαντήσουν για εσάς πονηρά για να φέρετε διχόνοια, μπορούσατε να απαντήσετε εσείς δημόσια. Μην ανησυχείτε δεν είμαι κανένας δειλός να τρέξω στην δικαιοσύνη που δεν υπάρχει στην ΕΛΛΑΔΑ.

Καμαρώστε έναν οικολόγο, αντικαπιταλιστή που έχουν τσακίσει τη θάλασσα της Θεσπρωτίας που είναι πρόεδρος.

φωτο 1 είναι τα δικαστήρια που μου στείλατε 12-03-21 με την αστυνομία. Σοβαρός επαναστάτης αντικαπιταλιστής.

Να ξέρεις Χεκίμογλου έστειλες το παιχνίδι σου σε σπίτι με δυο μωρά. Τόσο μεγάλος αντικαπιταλιστής είσαι, μόνο που το σπίτι  αυτό έχει πολιτοφύλακα και για τον τόπο και για τα παιδιά.

φωτο 2 Ο ιωάννης Χεκίμογλου συναγωνιστής της Ανταρσύας  Θεσπρωτίας όπως λέει η ανακοίνωση καμαρώνει με τον πρώην Πρόεδρο της Δικτατορίας  Παυλόπουλο και την Λάρα Μπαράζι Γερουλάνου σε συνάντηση για τις ιχθυοκαλλιέργειες.

Ξέρετε κυριε Χεκίμογλου ο Παυλόπουλος είναι υπέρ των συμφερόντων των 2 πολυεθνικών που αγοράσαν τις εταιρίες και κομμάτι της θάλασσας μας που έχουν καταστρέψει όπως και εσείς στη δικιά σας μονάδα στη Θεσπρωτία.

Ξέρετε κύριε Χεκίμογλου η Λάρα Μπαράζι Γερουλάνου είναι κάτοχος μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στο κόλπο Ληξουρίου που τον έχουν τσακίσει σαν οικοσύστημα με τους κατοίκους να δίνουν μάχη χρόνια. Επίσης ο άντρας της ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ νομιμοποίησε σαν υπουργός την επιχείρηση του και της γυναίκας του με τις υπογραφές  Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου, Σηφουνάκη, Καστανίδη, Χρυσοχοϊδη, Σκανδαλίδη, Ραγκούση. Πόσο μεγάλος αντικαπιταλιστής είσαι.

Επίσης η οικογένεια Γερουλάνου έστειλε αγωγή 1.000.000εκ ευρώ στον αγωνιστή Κεφαλλονίτη Ζησιμάτο ο οποίος δεν πρόλαβε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τη φύση της Κεφαλλονιάς μιας και πέθανε από καρκίνο.

Αλλά τι λέω βέβαια μιας και στον ΕΛΟΠΥ που είστε γραμματέας είναι μέλη και οι πολυεθνικές.

Τουραλιάς Απόστολος – Πρόεδρος και στέλεχος της ΑΝΔΡΟΜΈΔΑ ιχθυοκαλλιέργειες που ανήκει σε δυο πολυεθνικές την AMERRA CAPITAL kai thn MYDABALA

Λυμπέρης Νικόλαος – Αντιπρόεδρος

Χεκίμογλου Ιωάννης– Γενικός Γραμματέας και αντικαπιταλιστής

Μπαράζι – Γερουλάνου Λάρα – Μέλος

Ο κύριος αντικαπιταλιστής Ιωάννης Χεκίμογλου έχει κατέβει 2 φορές υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα της ΑΝΤΑΡΣΎΑ.

Φαίνεται ονειρεύεται να κυβερνήσει τον τόπο σαν αντικαπιταλιστής που είναι μαζί με τους καπιταλιστές.

Κύριε Χεκίμογλου στο κείμενο της Ανταρσύα Ηγουμενίτσας που βάλατε και στο προφίλ σας να γράφετε καλύτερα τα παραμύθια σας μιας και δεν εργαζόμουν σε μονάδα της Θεσπρωτίας από το 2012 αλλά από την 31 Οκτωβρίου του 2007. Δεν τους τα λέτε καλά και δεν γράφουν και αυτοί καλά το παραμύθι.

ΦΩΤΟ 3-4 Επίσης στο κείμενο της κατινιάς σας που θα ζήλευαν και τα τρολλ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν με λένε Γρηγορόπουλο, αλλά Λοβέρδο Στελακάτο Χρήστο. Τώρα γιατί το κάνετε αυτό απαντήστε δημόσια να σας απαντήσω. Σας βάζω φωτο και την ταυτότητα μου.

Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να με αποδομήσετε σαν χαρακτήρα και να με παρουσιάσετε σαν τον άνθρωπο με τα πολλά επώνυμα.

Το πιο παράξενο είναι πως ενώ δεν έχουν γίνει οι δίκες των 2 πολυεθνικών σε μηνήσεις από το 2017 η δικιά σας κύριε Χεκίμογλου είναι έτοιμη με δικαστήριο να έχει οριστεί μέσα σε 9 μήνες. Απίστευτο πραγματικά. Τα χαιρετίσματα μου στον γαλάζιο εισαγγελέα της Ηγουμενίτσας. Θα τα πούμε όλα κύριοι σιγά σιγά

Συνέχεια αύριο και την τρίτη σας περιμένει νέο υλικό από αίσχη στα είδη της θάλασσας της Θεσπρωτίας από τις ιχθυοκαλλιέργειες που είστε Πρόεδρος κύριε Χεκίμογλου.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ

Κατηγορίες: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ