ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 454/ 24/11/2020

Το ΠΑΚΟΕ χρόνια τώρα τάσσεται πάντοτε υπέρ των εμβολιασμών αυτών που έχουν τεκμηριωμένα αποτελέσματα με ελάχιστες παρενέργειες.

Εμβόλια που δεν έχον δοκιμαστεί αρκετά, προβληματίζουν το ΠΑΚΟΕ.

Στο κείμενο που ακολουθεί παρατίθεται στοιχεία – ντοκουμέντα που δείχνουν την εικόνα που μάλλον πρέπει να μας προβληματίζει, ούτως ώστε μετά από έξη (6) μήνες ή ένα χρόνο να μην μετανιώνουμε για αυτό που κάναμε.

Βέβαια όλοι ελπίζουν στον επερχόμενο πλειστηριασμό σκευασμάτων, αλλά πρέπει να σκεφτούμε και το.. μέλλον.

Διαγωνισμός υψηλότερου ποσοστού αποτελεσματικότητας

Στις 9 Νοεμβρίου 2020, ξεκίνησε ο μεγάλος παγκόσμιος πλειστηριασμός της «αποτελεσματικότητας» των εμβολίων,

όταν η Pfizer και η BioNTech ανακοίνωσαν -με δελτίο Τύπου- ότι το δικό τους «εμβόλιο-Φρανκεστάιν» είναι «αποτελεσματικό σε ποσοστό 90%» (!)

Στις 16 Νοεμβρίου 2020, η εταιρεία Moderna (των Bill Gates και

Anthony Fauci) παρεμβαίνει στον πλειστηριασμό της «αποτελεσματικότητας», ανακοινώνοντας -με δελτίο Τύπου- ότι το δικό της «εμβόλιο-Φρανκεστάιν» είναι «αποτελεσματικό κατά 94,5%».

Στις 18 Νοεμβρίου 2020, οι Pfizer και BioNTech κάνουν ρελάνς στον πλειστηριασμό ανακοινώνοντας -με δελτίο Τύπου- ότι το «εμβόλιό» τους είναι «αποτελεσματικό σε ποσοστό 95%»(Ι).

Όπως όλα δείχνουν, η ανελέητη σύγκρουση για την πρωτιά θα οδηγήσει σύντομα σε ανακοινώσεις (με δελτία Τύπου, πάντοτε) «αποτελεσματικότητας» 96%, 98%, 100% και, ενδεχομένως, πάνω από 100%…

Στο μεταξύ, αναμένονται τα σχετικά «δελτία Τύπου» με τα «ακριβή» ποσοστά των AstraZeneca/Οξφόρδης (με την υπενθύμιση ότι στην AstraZeneca έχουν επιβληθεί πρόστιμα-ρεκόρ από διάφορους ελεγκτικούς Οργανισμούς για ένα πλήθος ποινικών αδικημάτων).

Χρόνος πιστοποίησης εμβολίων και όχι ουσιών όπως DNA ή mRNA

Ευλογιά: 34 χρόνια, HPV: 15 χρόνια, Ιλαρά: 9 χρόνια, Polio: 7 χρόνια, Παρωτίτιδα: 4 χρόνια, Covid-19:8-12 μήνες. Τα «εμβόλια» για τον κορωνοϊό παρασκευάζονται με απαράδεκτες fast-track διαδικασίες, κυρίως επειδή οι κυβερνήσεις ανέλαβαν τόσο το οικονομικό κόστος τπς ανάπτυξής τους όσο και το κόστος της αποζημίωσης των ατόμων που θα υποστούν βλάβες από τις παρενέργειες τους.

Μέσω της επιχείρησης «Warp Speed», η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενισχύσει τη Μαφία της Big Pharma με περίπου 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια (των φορολογούμενων) και ανάλογα ποσό έχει προσφέρει η Ε.Ε., για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη και να ξεκινήσει π παρασκευή των «εμβολίων-Φρανκεστάιν» πριν να ολοκληρωθούν οι μελέτες για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και κυρίως για τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες σοβαρές παρενέργειές τους που είναι αντικειμενικά αδύνατο να προσδιοριστούν αφού η διαπίστωσή τους απαιτεί εξαιρετικά μακροχρόνιο έλεγχο των εμβολίων Το γενετικό υλικό κάθε οργανισμού -δηλαδή ο κώδικας της ζωής- αποτελείται από το DNA και το RNA. Στο DNA είναι αποθηκευμένες όλες οι γενετικές πληροφορίες που καθορίζουν την ύπαρξή μας. Ο ρόλος του RNA είναι να μεταφέρει οδηγίες από το DNA στις πρωτεΐνες και αντιστρόφως (γι’ αυτό και ονομάζεται αγγελιοφόρο RNA ή mRNA), επηρεάζοντας έτσι και τις πρωτεΐνες και το DNA.

Έχοντας υπ’ όψιν έναν κλασικό ορισμό, σύμφωνα με τον οποίο «η ζωή είναι ένας ορισμένος τρόπος ύπαρξης των πρωτεϊνών», δεν μπορούμε ούτε να διανοπθούμε καν τον εφιάλτη στον οποίο θα εισαχθεί το ανθρώπινο είδος, όταν οι πολιτικοί και «επιστημονικοί» χιτλερίσκοι του 21 ου αιώνα, θα εγχύσουν στον οργανισμό του ανθρώπου συνθετικό mRNA, για το οποίο είναι αντικειμενικά αδύνατο να γνωρίζει κανείς τι πληροφορίες θα μεταφέρει στην αμφίδρομη διαδρομή του.

Φαρμακοβιομηχανίες με στόχο το υπερκέρδος

Σ’ αυτήν την κούρσα για την πρωτιά και το κέρδος, οι ανενδοίαστοι εγκληματίες της κρατικής εξουσίας και των ιδιωτικών κερδοσκοπικών εταιρειών που συγκροτούν τη μαφία της Big Pharma, πέτυχαν:

1. Τη χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα.

2. Την πρωτοφανή συμπίεση του χρόνου παρασκευής των δήθεν «εμβολίων» τους, με την κατάργηση όλων των ενδιάμεσων σταδίων του ελέγχου τόσο της «αποτελεσματικότητας» όσο και της «ασφάλειάς» τους.

3. Την επέκταση της πλήρους νομικής ασυλίας (αστικής και ποινικής) για

όποιες βλάβες προκαλέσουν πριν ακόμη κυκλοφορήσουν, ασυλίας που είχαν εξασφαλίσει το 1986 με τον Εθνικό Νόμο για Πρόκληση Βλαβών από Παιδικά Εμβόλια. Μόνο που τώρα, η ασυλία δεν αφορά μόνο τις βλάβες που προκαλούνται στα παιδιά, αλλά και τις βλάβες που θα προκαλούνται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τα «εμβόλια-Φρανκεστάιν» (με DNA και mRNA) για την Covid-19 είναι η αιχμή του δόρατος για την είσοδο σε μια «νέα εποχή» γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» υψηλού κινδύνου και σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων στην κόλαση των Γενετικά Μεταλλαγμένων Ανθρώπων, που αποτελεί πλέον μια εν διαμορφώσει πραγματικότητα.

Είναι αδύνατο να παρασκευαστεί κάποιο εμβόλιο με τις εν χρήσει συμβατικές τεχνικές παρασκευής εμβολίων. Όλες οι κλινικές δοκιμές σχεδιάστηκαν με τρόπο ώστε να «αποδεικνύουν» την «αποτελεσματικότητα» των ψευδο-εμβολίων όχι με την πρόκληση ανοσίας αλλά με την υποχώρηση κάποιων συμπτωμάτων.

Μετά την εφαρμογή των εμβολίων, το σχέδιο της μετατροπής τους από μια κραυγαλέα και τραγική αποτυχία σε μέγιστη «επιτυχία», θα εξελιχθεί σε δύο φάσεις:

  • Στην πρώτη φάση, λίγο πριν και λίγο μετά την έναρξη των «εμβολιασμών», θα μεγιστοποιηθεί η κατασκευασμένη «απειλή» με την αύξηση των «κρουσμάτων» της COVID, με τη χρήση των δοκιμασμένων «στρατηγικών εξαπάτησης»,
  • Στη δεύτερη φάση, μετά τους εμβολιασμούς, θα μειωθεί η απειλή, πράγμα που θα αποδοθεί στην «αποτελεσματικότητα» των «εμβολίων».  

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ