Σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και άλλους φορείς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου στην πλατεία Κλαυθμώνος η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του ΠΑΚΟΕ, που περιλάμβανε ομιλίες, ενημέρωση και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

                Συνολικά ενημερώθηκαν περίπου 2000 – 3000 άτομα και διανεμήθηκε δωρεάν ενημερωτικό υλικό εφημερίδες, έντυπα για τις πρώτες βοήθειες και το φυσικό αέριο, για την κλιματική αλλαγή  και την παγκόσμια ημέρα του καταναλωτή.

                Επειδή το ΠΑΚΟΕ πιστεύει ότι η αντικειμενική ενημέρωση, είναι βασικό στοιχείο για την αντιμετώπιση προβλημάτων προστασίας του περιβάλλοντος, για αυτό οι εκδηλώσεις του στοχεύουν σε αυτή την αρχή.

                Το θετικό συμπέρασμα είναι ότι οι πολίτες άρχισαν με αφορμή την πανδημία του COVID 19 να συνειδητοποιούν, ότι ο προβληματισμός σε θέματα προστασίας του καταναλωτή και του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικής σημασίας.

                Με αφορμή την 5 Ιουνίου το ΠΑΚΟΕ από 15/6/ θα ανακοινώνει συνεχώς μέχρι και τα μέσα του Ιουλίου τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων για τις παραλίες εκτός Αττικής.

Από την Γραμματεία του ΠΑΚΟΕ