Ακτιβιστές πολίτες στην Μεγάλη Βρετανία, πυρπολούν με αποτέλεσμα να γίνονται στάχτη κεραίες του ταχύτατου internet 5G. Αυτό γίνεται επειδή οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο κορονοϊός σχετίζεται άμεσα με την ισχυρή Η/Μ ακτινοβολία των κεραιών αυτών.

          Το ΠΑΚΟΕ εδώ και ένα χρόνο μέσα από την ιστοσελίδα του και την εφημερίδα του «ΟΙΚΟνομία για το περιβάλλον» συνεχώς καταγγέλει την απαράδεκτη επιβολή της επικίνδυνης επιχείρησης 5G, που δημιούργησε την μεγαλύτερη κρίση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. Η κατάσταση αυτή πρέπει να σταματήσει, γιατί θα βρει σίγουρες αντιδράσεις από τους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να ενημερώνονται πλέον με διαφάνεια και με στόχο από τις κυβερνήσεις, την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής.

          Μέχρι τα τέλη του Απριλίου έχουν καεί στη Βρετανία τουλάχιστον 77 εγκαταστάσεις με κεραίες 5G. Οι δράστες είναι πολίτες που θεωρούν πως τα κύματα από τις κεραίες για το 5G διευκολύνουν τη διάδοση του νέου κορονοϊού Covid-19. Πέρα από τις υλικές ζημιές, έχουν τραυματιστεί 40 εργαζόμενοι εταιριών τηλεπικοινωνιών από επιθέσεις συνωμοσιολόγων. Ξεχωρίζει η περίπτωση μηχανικού της εταιρίας Openreach ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και χρειάστηκε να διακομιστεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο.