Το ΠΑΚΟΕ για πολλοστή φορά δικαιώνεται, επειδή δεν έχει ούτε θέλει να έχει σχέση μ’αυτούς που δεν θέλουν ν’αναδείξουν τα προβλήματα στην περιοχή τους, αλλά θέλουν να τα «κουκουλώσουν». 

Την Αντιδήμαρχο Χαλκίδας κα Ζλακώνη. που διεκδικεί πάλι την ψήφο των Χαλκιδέων, το ΠΑΚΟΕ δεν την γνωρίζει καθόλου. 

Όμως τόλμησε η κα Ζλακώνη να εκφρασθεί σε βάρος του, επειδή ανακοίνωσε – όπως αυτό κάνει κάθε χρόνο, εδώ και 40 χρόνια, τα αποτελέσματα των αναλύσεων στα νερά κολύμβησης της Χαλκίδας, μάλιστα αποκαλώντας «εκβιαστές», αυτούς που ανακοινώνουν τέτοιες ειδήσεις δηλαδή το ΠΑΚΟΕ. 

Έτσι λοιπόν η παρακάτω απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει απόλυτα το ΠΑΚΟΕ , πολιτικά περισσότερο και κλείνει τα στόματα αυτών που πιστεύουν ότι είναι στο απυρόβλητο ως εξουσιαστές.

Στις  04.04.2019 δημοσιεύτηκε από το Ειρηνοδικείο Αθηνών η υπ’ αριθμ. 1041/2019 οριστική απόφαση με την οποία έγινε εν μέρει δεκτή αγωγή που είχε ασκήσει το ΠΑΚΟΕ κατά του Δήμου Χαλκίδας, της Αντιδημάρχου Χαλκίδας  κας Λίλιαν Ζλακώνη, και του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού.

Με την απόφαση αυτή το  Ειρηνοδικείο Αθηνών έκρινε ότι η δεύτερη των εναγομένων Αντιδήμαρχος με την ιδιότητά   της προέδρου του εδρεύοντος στην Χαλκίδα ΝΠΔΔ «Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.ΑΠ.ΠΕ.Χ) προέβη σε δυσφημιστική ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  «facebook» που αφορούσε το ΠΑΚΟΕ και θα πρέπει για το λόγο αυτό να αποζημιώσει το ΠΑΚΟΕ με το χρηματικό ποσό των 2.000,00 ευρώ καθώς και να προβεί σε επανορθωτική  της προσβολής αυτής  διαδικτυακή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο «facebook», και της απαγορεύει την προσβολή αυτή στο μέλλον, με το εξής περιεχόμενο: «  Εκδικητικά λειτούργησε το ΠΑΚΟΕ στον Δήμο Χαλκιδέων  επειδή αρνήθηκε να κάνει εκδήλωση στο στρογγυλό κόστος κάποιων χιλιάδων ευρώ!!! Έτσι ελαφρά τη καρδία διακατεχόμενος από αισθήματα απόρριψης και εκδικητικότητας ο Χ υπεύθυνος της  εκδήλωσης προέβη στις συγκεκριμένες ανακοινώσεις περί ακαταλληλότητας των θαλασσών στον καλλικρατικό μας Δήμο!!!Η πρόταση του ΠΑΚΟΕ και οι απαιτήσεις τόσο σε υλικοτεχνική κάλυψη όσο και σε χρηματική για τις ανάγκες  της εκδήλωσης στην διάθεση οποιουδήποτε τη ζητήσει!!!Οι θάλασσές μας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις  για να έχουν γαλάζιες σημαίες οι οποίες κυματίζουν εκ νέου για το καλοκαίρι, εφόσον πιστοποιημένα εργαστήρια αφού έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες , δίνουν την άδεια για την ανάρτησή τους!!Καλά μπάνια άφοβα!! Τον φόβο ας τον έχουν οι εκβιαστές με τις δηλώσεις και τις συμπεριφορές τους !!», Για τους άλλους δυο εναγόμενους ήτοι το Δήμο Χαλκίδας και για τον Αντιπεριφερειάρχη έκρινε το ως άνω δικαστήριο ότι ο μεν πρώτος δεν εμπλέκεται στην ως άνω δυσφημιστική ανάρτηση της Αντιδημάρχου καθώς  κρίθηκε ότι αυτή δεν λειτούργησε ως όργανο του εν λόγω Δήμου αλλά ως πρόεδρος  του εδρεύοντος στην Χαλκίδα ΝΠΔΔ «Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.ΑΠ.ΠΕ.Χ), ο δε δεύτερος κρίθηκε ότι η ένδικη ανακοίνωση του δεν είχε τα χαρακτηριστικά της συκοφαντικής  δυσφήμισης,   δυσφήμισης ή εξύβρισης  και ότι σε κάθε περίπτωση η όποια ανάρτησή του έγινε από δικαιολογημένο ενδιαφέρον και εκ της θεσμικής του θέσεως προκειμένου να καθησυχάσει τους πολίτες της περιφερείας του.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ

Κατηγορίες: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ