Καθαρές παραλίες σημαίνει καθαρές θάλασσες χωρίς τον κίνδυνο μολύνσεων ιδιαίτερα των γυναικών από τα μικρόβια που κυκλοφορούν σ’ αυτές εξαιτίας βόθρων, αγωγών λυμάτων κ.α.

 Ο καθαρισμός μιας παραλίας είναι θέμα καταρχήν αισθητικής και δεύτερο υγιεινών συνθηκών. Μάλιστα όταν αγγαρεύουμε παιδιά να μαζεύουν από τις παραλίες τα αποτσίγαρα των μεγάλων, είναι ότι το χειρότερο.

 Αυτενεργούμε λοιπόν και κολυμπάμε σε καθαρές θάλασσες –μέχρι 10 Ιουνίου το ΠΑΚΟΕ θα εκδώσει τον πίνακα των καθαρών θαλασσών για κολύμβηση.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η εταιρεία International Merchandising Promotions & Services (IMPS), ιδιοκτήτρια των Στρουμφ ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι εικόνες των Στρουμφ κατά την προώθηση της εκστρατείας «Παγκόσμιος Καθαρισμός Παραλιών 2019» της ΕΕ.

Ως εκ τούτου θα χρησιμοποιηθούν δωρεάν επιλεγμένες εικόνες των Στρουμφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , στο διαδίκτυο και στο υλικό προβολής. Η χρήση αυτών των εικόνων θα δώσει στην ΕΕ τη δυνατότητα να προσεγγίσει το νεανικό κοινό σε θέματα όπως είναι για παράδειγμα η χρήση πλαστικών μίας χρήσης.

Κατηγορίες: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ