Όλα αυτά και από τις δύο (2) πλευρές είναι κουβέντες χωρίς νόημα, γιατί η κυρία Δούρου αλλά και ο κύριος Πατούλης δεν έχουν πει ούτε γράψει τίποτε που να αγγίζει το τεράστιο «σκάνδαλο» με την ανακύκλωση και συγκεκριμένα με τον Ε.Ο.ΑΝ. (Εθνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης) και την Ε.Ε.Α.Α.  ( Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης) όπου χρόνια τώρα δεν έχει άδεια και ταυτόχρονα σπαταλά άσκοπα λεφτά για την «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» που δεν γίνεται ποτέ, τα δε τεράστια έξοδα αυτής της ιστορίας τα επωμίζεται μέσα από τα Δημοτικά τέλη ο Αθηναίος ταλαίπωρος πολίτης αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης. Για τα παραπάνω ούτε … κουβέντα κύριε Μητσοτάκη και κύριε Πατούλη… υποψήφιε Περιφερειάρχη.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφτηκε το ΧΥΤΑ της Φυλής μαζί με τον κ. Πατούλη και εξέφρασε την άποψη ότι ο ΧΥΤΑ αποτελεί μία υγειονομική βόμβα για την Αττική. Κατηγόρησε την περιφερειάρχη Αττικής ότι παραδίδει σε οριακή κατάσταση την μονάδα υγειονομικής ταφής «ύστερα από πέντε χρόνια απραξίας».

Ειδικότερα σημείωσε ότι στις εγκαταστάσεις της μονάδας ανακύκλωσης φτάνει μόνο το 25% του συνολικού όγκου των απορριμμάτων, ενώ το υπόλοιπο 75% οδηγείται σε υγειονομική ταφή. Αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η μονάδα υγειονομικής ταφής πρόκειται να κλείσει τον Μάρτιο του 2020 «χωρίς να υπάρχει κανένα σχέδιο για την επόμενη μέρα».

Ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) απαντώντας στις καταγγελίες αναφέρει ότι η επίσκεψη των κ.κ. Μητσοτάκη και Πατούλη είναι «κλασσικός επικοινωνιακός αντιπερισπασμός» λόγω εκλογών. Το «συγκυριακό ενδιαφέρον» προδίδει τη χρόνια αδιαφορία εκείνων που κατείχαν θέσεις εξουσίας επί δεκαετίες , αδιαφορώντας για μία πολιτική διαχείρισης απορριμμάτων που να σέβεται τον πολίτη, τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Κατηγορίες: ΚΕΝΤΡΙΚΑ