Καλά όλα αυτά που αναφέρετε πιο κάτω της παράταξης «Ζωγράφου Ανυπότακτη Πόλη» ότι είναι οι στόχοι σας. Αλλά για να σας πιστέψουν οι υποψήφιοι ψηφοφόροι σας, πρέπει να τους δείξετε και να τους πείτε τι κάνατε τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια της παραταξιακής σας δράσης. Εάν τους δείξετε το έργο σας και αυτό είναι για παράδειγμα ένας δικαστικός σας αγώνας για μια απόφαση ώστε να κατέβει μια έστω… κεραία, τότε το ΠΑΚΟΕ θα σας προτείνει… για ψήφιση. Αλλά εάν αυτά τα αναφέρετε για μια απλή ψηφοθηρία, τότε δυστυχώς το ΠΑΚΟΕ προτείνει… φούμο.

Η ενωτική – δημοτική κίνηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς «Ζωγράφου – Ανυπότακτη Πόλη» επιχειρεί να ενισχύσει το μήνυμά της ενόψει των τοπικών εκλογών  με συνεχείς παρεμβάσεις για κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα και πυκνές περιοδείες στις γειτονιές. Το αγωνιστικό κάλεσμα προς τους δημότες συμπυκνώνεται στο κεντρικό προεκλογικό σύνθημα «Ενωτικά και Ριζοσπαστικά – Να κερδίσουμε ξανά τη ζωή μας».

            Την Τρίτη 9/4/2019 το απόγευμα βρέθηκαν στις γειτονιές των Άνω Ιλισίων συζήτησαν με τους περίοικους και μοίρασαν ανακοίνωση για το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.  Ο δήμος Ζωγράφου είναι από τους πιο πυκνοκατοικημένους στην Ελλάδα και εκεί είναι εγκατεστημένες 37 κεραίες εκ των οποίων οι 7 είναι αδειοδοτημένες , ενώ για τις υπόλοιπες εκκρεμεί η αδειοδότησή τους. Ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος αν τον συγκρίνουμε με τον αριθμό άλλων δήμων που έχουν τις διπλάσιες κεραίες σε τετραπλάσια έκταση.

            Η κίνηση προέβη σε δημόσιες τοποθετήσεις για το πάρκο Γουδή, για το νέο νόμο αρπαγής της λαϊκής κατοικίας, την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία νέων νηπιαγωγείων.