Σε συνάντηση που είχε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με  τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση συζητήθηκε το θέμα της οδικής ασφάλειας καθώς και το ζήτημα της φύλαξης του ΧΥΤΑ.

Στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας επισημάνθηκε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην πρόληψη, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση μαθητών, οδηγών και γενικά όλων των πολιτών καθώς και να εντοπιστούν τα επικίνδυνα σημεία στο οδικό δίκτυο.

Στο δεύτερο σοβαρό ζήτημα,  της φύλαξης του ΧΥΤΑ, ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στην κλοπή υλικών, αλλά και στην περιφρούρηση του χώρου.

Αυτά τ’ ακούμε εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά δυστυχώς τα Λιόσια, η Φυλή και ο Ασπρόπυργος αποτελούν «άντρα» Ρομά, οι οποίοι έχουν κάνει βιοποριστικό επάγγελμα την κλοπή υλικών από το ΧΥΤΑ της Φυλής, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ακόμη και από τους … συνδικαλιστές που πολλές φορές συναλλάσσονται εξωτερικά του ΧΥΤΑ με τους ΡΟΜΑ. Αίσχος.

Περιφερειάρχη και Υπουργέ πάρτε άμεσα μέτρα, γιατί έτσι δεν πρόκειται να ξεφύγουμε ποτέ από τον φαύλο κύκλο των σκουληκιών. Εμείς οι πολίτες τι σας φταίμε όμως, όταν εσείς δεν μπορείτε να συνεργασθείτε για να λήξει αυτό το τεράστιο πρόβλημα.