χωματερέςΤην αποφασιστικότητα της να λειτουργήσει ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής έδειξε χθες η περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του συνδέσμου Ρένα Δούρου.
Δεν είχαν περάσει ούτε 24 ώρες από την επίσκεψη της κ. Δούρου στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό, όταν γινόταν γνωστό ότι απειλείται η εύρυθμη λειτουργιά του ΣΜΑ από έλλειψη πετρελαίου. Σε κατεπείγουσα συνάντηση κλήθηκε ο επικεφαλής της Οικονομικής Υπηρεσίας, όπου παραδέχτηκε ότι δεν είχε ενημερώσει την πρόεδρο για το ενδεχόμενο να πάψει να λειτουργεί ο ΣΜΑ λογω έλλειψης πετρελαίου.
Μόλις έλαβε γνώση η κ. Δούρου προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή λειτουργιά του ΣΜΑ.
Η άμεση αντιμετώπιση από την περιφερειακή αρχή καταδεικνύει την πρόθεση της ο ΕΔΣΝΑ να λειτουργήσει με αποτελεσματικότητα βάζοντας στο χθες λανθασμένες πρακτικές.

Το σαμποτάζ στη νέα περιφερειάρχη είναι πασιφανές, όμως μερικοί διαπλεκόμενοι κατευθυνόμενοι από τα μεγαλοσυμφέροντα, υπάλληλοι του εργοστασίου ανακύκλωσης στη Φυλή, δεν χαμπαριάζουν και προσπαθούν ως καλοί υπηρέτες του Μπόμπολα και άλλων να βάλουν τρικλοποδιές στην νέα ηγεσία της περιφέρειας Αττικής.

Κατηγορίες: Περιβαλλον