Καταναλωτής Παροχή Υπηρεσιών

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ , ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ….Δ.Ε.Η.

Την έντονη αντίδραση της Δ.Ε.Η. προκάλεσε η  απόφαση της  Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας να καταδικάσει την πρώτη σε ζημιά 109 εκατομμυρίων ευρώ και να την υποχρεώσει να προμηθεύει την Αλουμίνιον με ρεύμα σε τιμές πολύ κάτω του κόστους μέχρι το τέλος του 2013. Η Αλουμίνιον και η Ρ.Α.Ε. φαίνεται να προσπαθούν τώρα να εμπλέξουν και την Επιτροπή Ανταγωνισμού  κάνοντας λόγο  για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης από την πλευρά της Δ.Ε.Η. Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως η Αλουμίνιον διαθέτει δική της μονάδα που μπορεί να καλύψει πλήρως τις  ανάγκες της σε ρεύμα η οποία μάλιστα  κατασκευάστηκε με κρατικές επιχορηγήσεις ακριβώς για το σκοπό αυτό.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛOI ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.Η «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.

ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.ΟΜΩΣ Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.