Στο Καλλίκωμο της Ηλείας ο 55χρονος Αλέξανδρος Καψιμάλης κατήγγειλε ότι «εδώ και μερικές ημέρες η βρύση στην κουζίνα έβγαζε λίγο νερό, μέχρι που πριν από 7-8 μέρες σταμάτησε τελείως. Το ίδιο συνέβη και με τη βρύση του  μπάνιου. Με ενημέρωσε η σύζυγός μου για το περιστατικό ενώ ο γιος μου πήρε ένα κλειδί για να τις ανοίξει και να δει τι συμβαίνει. Όταν τις άνοιξε, από μέσα βγήκαν υπολείμματα και μέλη από ποντίκια ο ίδιο έβγαλε και ο νεροχύτης Μάζεψα μερικά, παρά την απέχθεια που ένιωσα, και τα έβαλα σε σακούλα». Και συμπλήρωσε «Έπαθα ζημιά στο στομάχι. Έκανα εξαντλητικές εξετάσεις και πήγα σε πόσους γιατρούς. Χάλασα 1000 ευρώ. Η ιατρική γνωμάτευση αναφέρει ότι έχω μολυνθεί από μικρόβιο. Μπορεί να προήλθε από αυτό, όλα πιθανά είναι. Ενημέρωσα την Αστυνομία και μου είπε ότι θα
ενημερώσει και τη δημοτική Αρχή ενώ πήγα και στον Εισαγγελέα». Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, Γ. Λάγκαρης, απάντησε ότι στη δεξαμενή έχει γίνει απολύμανση προσφάτως επισημαίνοντας ωστόσο, ότι υπάρχουν σοβαρά κενά στα μέτρα ασφαλείας, που ενισχύουν την πιθανότητα μόλυνσης.

Το πολύτιμο δημόσιο αγαθό το «νερό» δεν έχει το δικαίωμα καμία δημοτική αρχή να το υποβαθμίζει. Δεν είναι η πρώτη καταγγελία. Στο ΠΑΚΟΕ έχουν έρθει πάρα πολλές όπως έχομε δημοσιεύσει. Τον Οκτώβριο ξεκινάμε μία συστηματική έρευνα για τις συνθήκες που προσφέρεται το νερό στους δημότες γιατί αυτοί το πληρώνουν.