Αθήνα 06/08/ 2015

                                                                                                                               Αρ. Πρωτ 7921

Προς τον κύριο Γεώργιο Σταθάκη

Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού

 

Κοινοποίηση :

1)Γραφείο Πρωθυπουργού

2) Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο

3) κο. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος

 

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Κύριε. Υπουργέ,

 

Τα θέματα που παραθέτουμε πρωτίστως ενδιαφέρουν τον Ελληνικό Λαό, γι΄ αυτό και οι οποίες απαντήσεις, αποφάσεις, έρευνες  σας θα πρέπει να ανακοινωθούν  άμεσα και με σαφήνεια.

 

Χαρακτηριστικά  παραδείγματα από τα θέματα που παραθέτουμε είναι ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ και η αδράνεια της αναπληρώτριας υπουργού κας. Ράνιας Αντωνοπούλου γύρω από το θέμα. Το «Πρελούδιο» φοροδιαφυγής σε δεκάδες υποθέσεις που εντόπισε ο ΣΔΟΕ. Ο «χορός» εκατομμυρίων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αποκαλύφθηκε στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και η επερώτηση του βουλευτού Στάθη Παναγούλη, σχετικά με την παραπληροφόρηση μερίδας του τύπου σχετικά με το δημοψήφισμα. Οι μεγάλες απάτες της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), η οποία συνεχίζει να λειτουργεί ανενόχλητη , αλλά και οι Πίνακες της Διαπλοκής που παρουσιάζουν όλους εκείνους που έφαγαν χρήματα εις βάρος της πολυπληθούς και παντελώς αδύναμης τάξης των ανέργων!

Φυσικά στο συγκεκριμένο ένθετο που σας επισυνάπτουμε μπορείτε να διαβάσετε και την Διακήρυξη Κοινωνικής Αντίστασης που καλεί άμεσα την κοινωνία σε συμπόρευση για την πάταξη της διαπλοκής, για την αλληλεγγύη και την προστασία των αδύναμων στρωμάτων.

Ευελπιστούμε στην συνεργασία σας, διότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει ελπίδα αλλαγής αυτού του κράτους, το οποίο θα πρέπει πρώτα να «καθαρίσει» εσωτερικά και στη συνέχεια να συστήσει την στρατηγική της εξωτερικής του πολιτικής, έτσι ώστε ΚΑΠΟΤΕ να πάψει να χρειάζεται ξένους κηδεμόνες!

Επισυνάπτουμε από το τεύχος της εφημερίδας μας (ΟΙΚΟ-νομία), Ιούνιος- Ιούλιος 2015, το ένθετο «ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ» με τα αντίστοιχα θέματα.

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του ΠΑΚΟΕ

 

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης ΧριστοδουλάκηςΠανεπιστημιακός

Ο  Αντιπρόεδρος   Θάνος Πετρογάννης   Πολ. Μηχανικός

Ο Γενικός Γραμματέας Κων/νος Σολδάτος

Entheto_SapioKratos_JUL.2015 (1)