ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 738                                             Αθήνα 04/07/2023     

Σας ενημερώνουμε ότι το τεύχος 152 του περιοδικού του ΠΑΚΟΕ, «ΟΙΚΟνομία για το περιβάλλον» κυκλοφόρησε και για αυτό το μήνα. Το 80σέλιδο μηνιαίο περιοδικό του ΠΑΚΟΕ, που εκδίδεται ανελλιπώς εδώ και σαράντα τρία (44) χρόνια μπορείτε να το βρείτε και να το παραλάβετε δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία, αλλά και να το διαβάσετε και να το κατεβάσεετε από την ιστοσελίδα του ΠΑΚΟΕ, www.pakoe.gr.

Στο τεύχος Ιουνίου που έχει κεντρικό τίτλο «44 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» μπορείτε να διαβάσετε:

  • Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις καταγγελίας που έκανε το ΠΑΚΟΕ την Τετάρτη 28/6/2023 στην πλατεία Κλαύθμωνος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
  • Που μπορείτε να κολυμπήσετε με ασφάλεια και άφοβα με βάση τις επαναληπτικές δειγματοληψίες, μετρήσεις και προσδιορισμούς μικροβίων, που έκαναν το μήνα Ιούνιο τα επιστημονικά συνεργεία του ΠΑΚΟΕ σε εξειδικευμένα, διαπιστευμένα εργαστήριά του.
  • Τρία σοκαριστικά ρεπορτάζ για την απαράδεκτή κατάσταση στη λίμνη Βουλιαγμένης που είναι γεμάτη μικρόβια και εντελώς ακατάλληλη για κολύμπι και τους σκουπιδότοπους που έχουν μετατραπεί κομμάτια του Γεωπάρκου στο Λαύριο και τμήμα παραλίας στη Βούλα, απέναντι από το νοσοκομείο Ασκληπιείο.
  • Μεγάλες έρευνες του ΠΑΚΟΕ για τα αντηλιακά, τα παγωτά, τα εμφιαλωμένα νερά και τα αναψυκτικά. Είναι ασφαλή για το καταναλωτικό κοινό;
  • Ρεπορτάζ γροθιά στο στομάχι για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο και για το τι συμβαίνει στις δομές των μεταναστών.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.Κ.Ο.Ε