To ΠΑΚΟΕ διαμαρτύρεται έντονα για την προσπάθεια επιβολής των 5G συστημάτων χωρίς τεκμηριωμένες και πειστικές μελέτες για την ασφάλεια και την υγεία των κατοίκων του πλανήτη αλλά και για τα λειτουργούντα οικοσυστήματα σε αυτόν.Είναι έγκλημα να έχουν «σκαφτεί» και να έχει μπει το σύστημα των οπτικών ινών στο 70% της επικράτειας και να έχουν ξοδευτεί 500 εκατομμύρια ευρώ για αυτά και ακόμη να έχουν παραδοθεί για χρήση στους πολίτες. Επικροτεί τη συγκέντρωση της 25ης Ιανουαρίου στην Πάτρα και συγχαίρει την επιτροπή των πολιτών της Πάτρας.

Επιτροπή Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας
από την Η/Μ Ακτινοβολία
email
:prostasia.aktinovolias@gmail.com
fb: facebook.com/groups/aktinovolia.sos

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 5G *

25 Ιανουαρίου 2020, πεζόδρομος Αγίου Νικόλαου, 12-2μμ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στην πόλη μας, με αφορμή την συμμετοχή μας στην Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας κατά των πολυσυζητημένων νέων δικτύων ασύρματης επικοινωνίας 5G.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 ευαισθητοποιημένες ομάδες επιστημόνων και πολιτών από όλον τον κόσμο, θα πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη έως τώρα  στον πλανήτη μας συντονισμένη δράση κατά του 5G. Σκοπός τους είναι να σταματήσουν την ανάπτυξη εκατομμυρίων κεραιών τεχνολογίας 5G στην γη και 50.000  δορυφόρων 5G στο διάστημα και να εξασφαλίσουν συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και παγκόσμιους κυβερνητικούς  οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη, και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Το 5G, παρά τις παραπλανητικές διαβεβαιώσεις των υποστηρικτών του,  θα επιφέρει μια τεράστια αύξηση της μικροκυματικής ακτινοβολίας προσθέτοντας κεραιοσυστήματα «μικρά» μεν αλλά ισχυρά μπροστά από κάθε τρίτο και πέμπτο σπίτι. Από τους 2.000 δορυφόρους γύρω από τη Γη θα φτάσουμε περίπου τους 50.000 καθιστώντας τον πλανήτη αφιλόξενο για την έμβια ζωή!

Λέμε ΟΧΙ στο 5G έως ότου η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών αποδείξει με αδιάψευστα στοιχεία ότι η τεχνολογία αυτή είναι 100% ασφαλής για τον άνθρωπο και την ζωή στον πλανήτη. Το ίδιο δηλαδή που είπε η Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας των Βρυξελλών Céline Fremault διακηρύσσοντας ότι «δεν θα κάνει τον λαό των Βρυξελλών πειραματόζωα με την εφαρμογή του 5G».  Ζητούμε έως τότε να αναπτυχθούν ασφαλείς τεχνολογίες όπως τα ευρυζωνικά δίκτυα οπτικών ινών που ενώ έχουν σκαφτεί στην πόλη μας από την μία άκρη της έως την άλλη, δεν έχουν παραδοθεί ακόμα προς χρήση παρ’ ότι θα παρείχαν στα σπίτια μας ασύγκριτα μεγαλύτερες ταχύτητες και ασφαλέστερες συνδέσεις από το 5 ή το 6G

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την συμμετοχή της το χορευτικό τμήμα
του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

*ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Υπογεγραμμένη από 191.000 Επιστήμονες, Ιατρούς, Οργανισμούς, Φορείς και Πολίτες, 202 Κρατών και Περιφερειών

Επιτροπή Πολιτών Πάτρας
για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία

Κατηγορίες: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ