Σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης Κυρίου Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ Κύριος Παναγιώτης Χριστοδουλάκης και ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΚΟΕ Κύριος Μύρωνας Φασουλάκης.

Στη σύσκεψη, εκτός των άλλων, συζητήθηκαν και τρία βασικά θέματα όπως η επέκταση της μαρίνας Βουλιαγμένης, το εργοστάσιο στις Σκουριές της Ελληνικός Χρυσός και η δυνατότητα απαλλαγής από τα ελαιουργικά και πυρηνελαιουργικά απόβλητα (κατσίγαρος) με την εφαρμογή καινοτόμας τεχνολογίας από την οποία θα παράγονται χρήσιμα προϊόντα όπως πολυφαινόλες, πάστα ελιάς, ζωοτροφές και πυρηνόξυλο ως καύσιμο.

Από την εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ούτως ώστε να σταματήσει επιτέλους το τεράστιο πρόβλημα της ρύπανσης από τα προαναφερόμενα απόβλητα μεγάλων εκτάσεων και υδροφόρων οριζόντων στην Ελλάδα.

Με μεγάλη χαρά το Δ.Σ. του ΠΑΚΟΕ που παραβρέθηκε στη σύσκεψη διαπίστωσε την πλήρη συμφωνία απόψεων του Υπουργού Κυρίου Άδωνι Γεωργιάδη με τις θέσεις του ΠΑΚΟΕ.

Από τη Γραμματεία του ΠΑ.Κ.Ο.Ε.

Κατηγορίες: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ