Πολιτική Οικολογια

Υπάρχει λύση στο αδιέξοδο των επικείμενων εκλογών;

koinwnia

 

 

Ο Αϊνστάιν έλεγε ότι είναι ηλίθιο να προσπαθεί ο άνθρωπος με τα ίδια δεδομένα να πετύχει διαφορετικά αποτελέσματα. Τι περιμένουμε λοιπόν, να αλλάξει στην Πατρίδα μας εάν εκλεγούν και πάλι τα ίδια πρόσωπα που επί 4 δεκαετίες μονοπωλούν την διακυβέρνηση της Ελλάδος; Τι διαφορετικό περιμένουμε να δούμε από τους ίδιους πολιτικούς, τις ίδιες παρωχημένες ιδεολογίες που οδήγησαν την Ελλάδα στο σημερινό αδιέξοδο; Είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στο κέντρο, είτε στα άκρα, όπου και να στραφούμε, βλέπουμε και ακούμε την ίδια παρωχημένη και αδιέξοδη πολιτική τις ίδιες αποτυχημένες πρακτικές διακυβέρνησης του κράτους. Και δυστυχώς, όσο περνάει ο καιρός οι εικόνες που βλέπουμε μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και οι διάλογοι που διαμείβονται υποβιβάζουν το πνευματικό επίπεδο της Πατρίδος μας.

Σε αυτό το φαινομενικό αδιέξοδο, όμως, υπάρχει η λύση! Ήρθε η στιγμή να μπει μια τελεία στα κόμματα! Ήρθε η στιγμή να ασκηθεί πολιτική από ανθρώπους με ανιδιοτέλεια και αγωνιστικό πνεύμα, οι οποίοι με νηφαλιότητα και σύνεση θα προσπαθήσουν να αναστήσουν την Πατρίδα μας μέσα από τα συντρίμμια που άφησαν πίσω τους οι μέχρι σήμερα πρακτικές των «επαγγελματιών» πολιτικών. Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται ήδη στις επάλξεις! Αυτοί οι άνθρωποι ήδη μοχθούν και αγωνίζονται να φθάσουν, με τα λιγοστά τους μέσα, σε όλες τις περιοχές της Πατρίδος μας και να συσπειρώσουν όσους Έλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους επιθυμούν την αναγέννηση της Ελλάδος και την επιστροφή της στα «περασμένα μεγαλεία». Υπάρχει η λύση: «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Δεν πρόκειται για άλλο ένα κόμμα μέσα στα ήδη υπάρχοντα (που ομολογουμένως είναι αδικαιολόγητα πολλά), αλλά για μια Παράταξη η οποία ήρθε για να ορίσει την λέξη Πολιτική. Πολιτική είναι η καθημερινή μας ζωή. Κατά συνέπεια, όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουμε λόγο για τα θέματα που μας αφορούν.

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι μια Παράταξη που συστήθηκε όχι από «καριερίστες» πολιτικούς, αλλά από απλούς Έλληνες πολίτες, ανθρώπους που δεν διστάζουν να θυσιάσουν τον εαυτό τους προκειμένου να ανοικοδομηθεί και πάλι η Πατρίδα μας, να αναγεννηθεί η ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας.

 

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», θεωρεί ότι η πολιτική είναι Αρχές, είναι παιδεία, είναι πολιτισμός. Η Πατρίδα μας πρέπει να κυβερνηθεί με έναν σύγχρονο Κρατικό μηχανισμό προσανατολισμένο στις συντεταγμένες της Ρωμαίικης Παράδοσης. Αυτή πρόσφερε παγκόσμιο πρότυπο κοινωνικής ζωής, αλλά και οικονομικής ζωής, με τη μορφή συντεχνιών εμπορικού χαρακτήρα. Αυτή επενόησε τα θεραπευτήρια, τα υδραυλικά και αμυντικά έργα σε μια εποχή που οι σημερινοί Ευρωπαίοι ήσαν ακόμη στα δέντρα! Αυτή η μοναδική Παράδοσή μας ενίσχυε ανέκαθεν τους κοινωνικούς δεσμούς και την συναδέλφωση του λαού και των άλλων λαών.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμά της [http://tinyurl.com/ped6rm6] βασίζεται στην δοκιμασμένη πολιτική του μεγάλου Κυβερνήτου της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια, η οποία βασιζόταν στην αγάπη του Κυβερνήτη για την Πατρίδα και όχι στα προσωπικά του συμφέροντα. Αυτό χρειάζεται σήμερα η Πατρίδα μας. Ανθρώπους πατριώτες χωρίς προσωπικά συμφέροντα.

Ήρθε η ώρα η Πατρίδα μας να γυρίσει σελίδα, να επαναπροσδιορίσει τον όρο πολιτική, να αναστηλώσει το ρημαγμένο πολιτικό και κοινωνικό της σύστημα, να αναδυθεί από τον βούρκο της πνευματικής νάρκωσης που την θέλουν οι «φίλοι» Ευρωπαίοι και οι ανθέλληνες πολιτικοί μας και να ακολουθήσει τον δρόμο της ανάπτυξης και της πνευματικής ανάτασης.

Η Ελλάδα μας πρέπει να ανακτήσει την εθνικής της κυριαρχία με την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και να σταματήσει να σέρνεται αιμόφυρτη στο άρμα της οικουμενιστικής παγκοσμίου διακυβερνήσεως, όργανο της οποίας είναι η Ε.Ε.

 

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», δίνει ένα δυναμικό παρόν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, όπως ανελλιπώς έλαβε μέρος σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις, από της συστάσεως της το 2008 έως σήμερα, και διεκδικεί με αξιώσεις το δικαίωμα των πολιτών που εκπροσωπεί να ακουστεί η φωνή τους δυναμικά μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Γιατί αυτό προστάζει η Δημοκρατία. Δημοκρατία σημαίνει το να μπορεί όλος ο λαός να εκφράζει τις απόψεις του μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και όχι μόνο το 47%, καθώς το υπόλοιπο 63% απαξιώνει τα πολιτικά δρώμενα απέχοντας από την εκλογική διαδικασία.

 

Ας αναλάβουμε, λοιπόν, όλοι οι πολίτες τον ρόλο μας ως «όντα πολιτικά» και ας λάβουμε ενεργά μέρος στην πολιτική σκηνή της Πατρίδος μας. Ας αναλογιστούμε την μεγάλη ιστορική ευθύνη πού έχουμε σαν λαός για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος και να φροντίσουμε να στείλουμε στην Βουλή ανθρώπους πού έχουν τις προϋποθέσεις και τις ενδείξεις ότι θα αγωνισθούν με αυτοθυσία, με το μαρτυρικό πνεύμα του Ιωάννη Καποδίστρια, γιατί είναι η Πατρίδα μας και πρέπει άμεσα να την πάρουμε πίσω!

 

 

Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»