Αστικά Λυματα Βιομηχανικά Αποβλητα - νερο Θαλασσια Ρυπανση Καταγγελίες-καταναλωτης καταγγελιες-πολιτικη-οικολογια Καταναλωτής Νερό Περιβαλλον Πολιτική Οικολογια

Σκοτώνουν τα ψάρια για να ποτίσουν

 

 

 

PANDOIKO39

recycle sel 15

PANDOIKO39

 

  Σκοτώνουν τα ψάρια για να ποτίσουν

 

Στο Δίλοφο του Δήμου Κιλελέρ, λίγο έξω από το χωριό,  υπάρχει μία όμορφη λιμνούλα όπου οι ηλικιωμένοι ερασιτέχνες ψαράδες περνούσαν ευχάριστα την ώρα τους.

 

Κάποιοι επιτήδειοι άδειασαν την λίμνη για να χρησιμοποιήσουν το νερό για πότισμα με αποτέλεσμα δεκάδες μεγάλα ψάρια να κείτονται νεκρά στις όχθες της λίμνης που είναι χώρος αναψυχής και το καμάρι του χωριού.

 

Παλαιότερα τα νερά της λίμνης είχαν εμπλουτισθεί με γόνο ψαριών από την λίμνη των Ιωαννίνων. Η εικόνα σήμερα των νεκρών ψαριών και η δυσοσμία από τη σήψη τους έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες και ο Δήμαρχος κ. Ρ. Κομήτσας αναζητεί ευθύνες.

 

 

 

Η πρόληψη Δήμαρχε είναι η λέξη κλειδί και όχι μετά το δυστύχημα η  αναζήτηση ευθυνών, γιατί τα ψάρια που ψόφησαν δεν σας κατάγγειλαν το γεγονός. Αυτή η ατιμωρησία, η ασυδοσία και το ανεξέλεγκτο θυμίζει πολλά γεγονότα στο ΠΑΚΟΕ από τις δικές του εμπειρίες και γνώσεις,  όπως πρόσφατα τα ψόφια ψάρια στον Σπερχειό.