Χωρίς κατηγορία

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ – ΠΟΡΟΣ Βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται!!!

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ – ΠΟΡΟΣ

 

Βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται!!!

 

Στον καταραμένο τόπο το μήνα Μάη βρέχει και στο πολυβασανισμένο νησί μας, τον Πόρο, τον Ιούνιο-Ιούλιο παίρνονται λόγω βλακείας αποφάσεις για το πώς θα ενοικιαστούν οι παραλίες, πώς θα δοθούν οι άδειες σε καταστήματα και ούτω καθεξής! Χαίρε βάθος αμέτρητο της ανθρώπινης κουταμάρας! Πιστεύω ότι δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο μέρος της Ελλάδας αυτό! Όλοι οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες και παρατρεχάμενοι μεσούντος του καλοκαιριού κι ενώ η τουριστική περίοδος αρχίζει να εξαντλείται τρέχουν σαν τον Βέγγο! Με θέματα που έπρεπε να έχουν λυθεί μέχρι το περασμένο Πάσχα θα ασχολούνται οι φωστήρες μας και τον Αύγουστο, ακόμα και το Σεπτέμβρη! Τζερτζελές να γίνεται! Δεν ξανακούστηκε ποτέ και πουθενά αυτό! Τέτοια κατάπτωση, τέτοια ξεφτίλα και τέτοιο ρεζιλίκι δεν έχει ξαναγίνει!

*

Και ρωτάει κανείς: Τι κάνουν τώρα; Συσκέψεις επί συσκέψεων της πλάκας, ψευτοανταλλαγή απόψεων και πάει λέγοντας το παραμύθι! Έτσι, για να γίνεται κουβέντα και φραμπαλάς! Είναι αυτή λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου και Λιμενικού Ταμείου; Ποιος είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης; Προς τι χρειάζεται όλη αυτή η κοροϊδία και το καραγκιοζιλίκι; Αλήθεια, τι κάνει η υποτιθέμενη Τουριστική Επιτροπή και οι λοιποί Σύλλογοι των ψευτοεπαϊόντων και ασχετολάγνων; Όλοι στροβιλίζονται στην τούρλα του Σαββάτου στην παλαβωμάρα του καλοκαιριού, στην ηδονή της διανοητικής παράνοιας υπό την επήρεια του οίνου αλλά και του οίστρου της Πανσελήνου!

*

Ο χορός καλά κρατεί! Πρώτοι στο Διεθνή διασυρμό λόγω της εξυπνάδας των χιλιάδων απολύσεων που μεθοδεύει η Κυβέρνηση κατ΄ εντολή της Τρόικας ! Οι τουρίστεςφεύγουν, τα κότερα λιγοστεύουν και ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου! Αυτό, εξάλλου, είναι και το μήνυμα των καιρών! Αλληλοφαγωθείτε  και αλληλοσκοτωθείτε! Είναι κι αυτό μια κάποια λύση μέσα στην παραφροσύνη που μας βολοδέρνει! Δεν χρειάζεται μυαλό! Κάτω η λογική! Ζήτω το παράλογο! Ναι, στη ρουφιανιά! Μια και δεν έχουμε εμείς δουλειά, ας κλείσουμε τα μαγαζιά των άλλων! Μέσα στη φτώχεια και την πνευματική κακομοιριά που κολυμπάμε γιατί να έχουμε ανοιχές επιχειρήσεις; Να τις κλείσουμε εμείς, μονάχοι μας, όλες! Δεν χρειάζεται να επεμβαίνουν οι Κρατικές Υπηρεσίες! Διαθέτουμε, δόξα τω Θεώ, μπόλικους ρουφιάνους! Μπορούμε να κάνουμε κι εξαγωγή, ώστε να γίνουμε παράδειγμα προς μίμησιν! Γι αυτό προτείνω να θεσμοθετηθεί Πανεπιστημιακή έδρα βλακείας και ρουφιανιάς στον Πόρο, εφόσον είναι ο μόνος τομέας που διαπρέπουμε! Είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα και αρχηγοί στη Μεσόγειο!

*

Δεν χρειάζονται ΔΕΗ,ΟΤΕ, ΠΙΚΠΑ, Προγυμναστήριο, τουρισμός και καταστήματα! Αντέχουμε! Έτσι μας έχουν καταντήσει οι πολιτικοί μας, που μας ταϊζουν με αέρα κοπανιστό κι εμείς ζούμε υπέροχα, τους δοξάζουμε και τους ψηφίζουμε ξανά και ξανά! Το τραβάει το αίμα μας, το θέλει το πετσί μας! Με το να μας βασανίζουν σε τούτη τη ζωή οι παντός είδους αιρετοί άρχοντες, μεγάλοι και μικροί, ίσως πάμε στον παράδεισο μια ώρα αρχίτερα, όπου θα υπάρχουν σίγουρα πολλές απολαύσεις! Ε, ρε, βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται!

 

Πόρος-Πειραιάς  14 Ιουλίου 2013

Δημήτριος Ν. Πάνου-Δικηγόρος

Δημοτικός Σύμβουλος Πόρου – επικεφαλής της ήσσονος Αντιπολιτεύσεως

Τηλ:6975855996 – email:dimitris.panou@gmail.com