ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 93/19-7-2013

 

 

ΘΕΜΑ :ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΩΤΑ

 

Σε πρόσφατες δειγματοληψίες που έγιναν και επαναληπτικές αναλύσεις στα παγωτά της ΚΡΙ ΚΡΙ  και συγκεκριμένα στο Master ξυλάκι ION αμυγδάλου, σε 15 δείγματα που αναλύθηκαν διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξαν παθογόνα κολοβακτηρίδια και στα 15 δείγματα.

 

Ως εκ τούτου τα 15 δείγματα που αναλύθηκαν από διάφορες παρτίδες είναι κατάλληλα για κατανάλωση.

 

 

 

 

 

Από την γραμματεία του ΠΑΚΟΕ