Χωρίς κατηγορία

5-7-2013 ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΟΙΚΟΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ Η ΑΙΓΙΝΑ

Γέμισε σκουπίδια η Αίγινα και πλέον απειλείτε η δημόσια υγεία και η αισθητική. Οι κάδοι έχουν ξεχειλίσει και όγκος από μπάζα και σακούλες κάνουν την κατάσταση αφόρητη.

Ο δήμαρχος Αίγινας Θεοδόσιος Σακκιώτης αναφέρει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη για διάφορους λόγους καθώς το καλοκαίρι από 13.000 πληθυσμό η Αίγινα φιλοξενεί 70.000 και οι υποδομές είναι στο κόκκινο. Το πρόβλημα με τα σκουπίδια είναι πιθανό να εμφανιστεί ξανά μέσα στο καλοκαίρι εάν δεν παρθούν μέτρα, επειδή ο Δήμος Αίγινας είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει τα σκουπίδια του στο ΧΥΤΑ Φυλής  με πλοία της γραμμής. Όταν υπάρχει μεγάλη κίνηση γινόμαστε όμηροι των καραβιών, η κατάσταση γίνεται προσβητική και ολοένα επιδεινώνεται.

Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου πάσχει καθώς το 2011 εργάζονταν 43 άτομα ενώ σήμερα μόνο 8 και με το δεδομένο ότι ο προϋπολογισμός είναι ψαλιδισμένος, υπήρξε η δυνατότητα μόνο για 4 προσλήψεις και αυτές με τετράμηνη σύμβαση.

Φιστίκια Αιγίνης! ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αυτή την « πατέντα» πάνε να την πάρουν , με το δεδομένο ότι η Ισπανία και η Πορτογαλία κάνει το ίδιο. Δεν μας έφτανε αυτό, τώρα ήρθαν και τα σκουπίδια.

Λαός που είμαστε να σου πετύχει. Να δώσουμε τα παιδιά μας για υιοθεσία στους Λατινοαμερικάνους μπας και σωθούνε!!