Χωρίς κατηγορία

29-5-2013 ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΟΙΚΟΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013

Μια κατσαρίδα που φεγγοβολάει στο σκοτάδι, ένας σαρκοφάγος σπόγγος που μοιάζει με άρπα καθώς και ένας βάτραχος με μήκος μόλις επτά χιλιοστών(το μικρότερο γνωστό σπονδυλωτό πλάσμα στον κόσμο) συγκαταλέγονται ανάμεσα στα 10 πιο εντυπωσιακά νέα είδη οργανισμών για το 2013. Την επιλογή των ειδών έκαναν επιστήμονες από το Διεθνές Ινστιτούτο για την Εξερεύνηση Ειδών του Πανεπιστημίου της Αριζόνα. Η επιλογή των 10 πιο εντυπωσιακών ειδών έγινε από ένα σύνολο 140 «υποψηφιοτήτων» και όλα τα είδη είχαν περιγραφεί, ταξινομηθεί και ονομαστεί μέσα στο 2012. Τα είδη αυτά είναι: 1.Άγνωστη χρύσωπος, 2. Μύγα-σκορπιός, 3. Η κατσαρίδα που λάμπει, 4.Η σπάνια μυρτιά, 5. Λιλιπούτεια βιολέτα, 6. Βατράχι… νάνος, 7. Ο σπόγγος άρπα, 8. Η μαϊμού Λεσούλα, 9. Φίδι… γκουρμέ, 10. Φιλότεχνος Μύκητας.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ Η ΝΕΑ ΕΙΔΗ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ(ΜΕΝΤΕΛ). ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΙΑΣΜΑΤΥΠΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ(ΕΛΓΟ) «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΠ

“Σε αναθεώρηση των φακέλων των προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης(ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) θα προχωρήσει ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός(ΕΛΓΟ) «Δήμητρα» καθώς η στρατηγική που έχει ακολουθηθεί έως τώρα από τη χώρα μας χαρακτηρίζεται λανθασμένη”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» δρ. Σέρκος Χαρουτουνιάν.  “Υπάρχουν περιοχές που έχουν προϊόντα ΠΟΠ, όμως δεν το γνωρίζουν, αλλά και περιοχές που θέλουν να απενταχθούν από αυτά. Αυτή τη στιγμή στη χώρα μας έχουμε συνολικά 98 τρόφιμα αναγνωρισμένα ως ΠΟΠ και ΠΓΕ. Υπάρχουν ακόμη έξι αιτήσεις για αναγνώριση στην Ε.Ε. και τρεις που βρίσκονται στο στάδιο της δημοσίευσης της αναγνώρισης. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή δώδεκα προϊόντα, που ενώ τα έχουμε πιστοποιήσει ως ΠΟΠ ή ΠΓΕ και έχουμε στείλει τους φακέλους και πήραμε την αναγνώριση από την Ε.Ε., δεν τα έχουμε ποτέ χρησιμοποιήσει.” Ως πετυχημένα παραδείγματα ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ «Δήμητρα»  ανέφερε τα προϊόντα της Σαντορίνης. “Όταν ξεκινήσαμε το 2008, υπήρχαν 113 παραγωγοί φάβας με 960 στρέμματα καλλιέργειας. Σήμερα, ο αριθμός παραγωγών φάβας τριπλασιάστηκε και για το ντοματάκι τετραπλασιάστηκε, ενώ παράλληλα αυξήθηκαν και τα στρέμματα καλλιέργειας.” Αναφερόμενος στους νέους στόχους του οργανισμού ο κ. Χαρουτουνιάν είπε ότι είναι η προώθηση του νέου συστήματος AGRO 7, το οποίο αφορά προδιαγραφές για την παραγωγή προϊόντων από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές. Επίσης η αναθεώρηση των υφιστάμενων προτύπων πιστοποίησης και η εναρμόνισή τους με τα διεθνή αναγνωρισμένα εμπορικά πρότυπα.

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο Κ.ΧΑΡΟΥΤΟΥΝΙΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ(ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ Κ.Α.);

Συνεχιζουν δυναμικα τον αγωνα οι κατοικοι της β.α. χαλκιδικης

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δύο κάτοικοι της Μεγάλης Παναγιάς που απολογήθηκαν στον ανακριτή Πολυγύρου για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές. Παράλληλα δικάζονταν, στο Αυτόφωρο, οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια συμβολικής διαμαρτυρίας στον Κάκαβο, την ημέρα της Μητέρας, και κατηγορούνται μεταξύ άλλων ότι δάγκωσαν αστυνομικούς(!), ενώ έξω από τα δικαστήρια Πολυγύρου ήταν συγκεντρωμένοι κάτοικοι της Β.Α. Χαλκιδικής που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριές τους, που διώκονται επειδή συμμετέχουν ενεργά στο κίνημα ενάντια στην ανοικτή εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές. Οι τρείς γυναίκες καταδικάστηκαν σε ποινές από 6 μήνες και 10 μέρες έως 7 μήνες, με τριετή αναστολή. Για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές, ως γνωστό, κατηγορούνται συνολικά 20 άτομα και ήδη έχουν προφυλακιστεί δύο, με «χαλκευμένα και κατασκευασμένα στοιχεία», όπως υποστηρίζουν οι συνήγοροί τους, Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι της Β.Α. Χαλκιδικής δεν αισθάνονται ότι δίνουν μόνοι τον αγώνα για τη σωτηρία του τόπου τους από τη βέβαιη καταστροφή που τους υπόσχονται η Ελληνικός Χρυσός και η καναδική Eldorado Gold. Το Σάββατο το βράδυ η πλατεία της Ιερισσού, όπου έγινε η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα τους και τους διωκόμενους κατοίκους, στην κυριολεξία πλημμύρισε από κόσμο. Τουλάχιστον 10.000 πολίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας έδωσαν το «παρόν», επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο αγώνας ενάντια στους χρυσοθήρες αφορά κάθε πολίτη και δεν έχει να κάνει με τοπικιστικές αντιλήψεις και συμφέροντα.

ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ «ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ»

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

«Στον αέρα» η αντιπυρική προστασία της Κεντρικής Μακεδονίας λόγω οικονομικής κρίσης!! Το φετινό καλοκαίρι φαίνεται δύσκολο από κάθε άποψη, αφού και οι καιρικές προβλέψεις καταγράφουν υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με αυξημένη υγρασία. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Γιώργο Τσασμαλή, λόγω των βροχοπτώσεων που έχουν σημειωθεί, η βλάστηση έχει αυξηθεί ιδιαίτερα, γεγονός που αυξάνει και τους κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιάς από ξερά χόρτα, ενώ την ίδια στιγμή οι δασικοί δρόμοι δεν έχουν συντηρηθεί. Τα σημαντικότερα προβλήματα, όπως τόνισαν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εντοπίζονται στις χωματερές και στο δάσος Σέιχ Σου. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στη Μακεδονία και Θράκη, Κώστας Κοκολάκης, είπε πως για την αντιπυρική προστασία δόθηκαν στους δήμους 611.300 ευρώ, ποσό που θα πρέπει να κατευθυνθεί στις δράσεις που θα ιεραρχήσουν οι δήμοι και ρίχνει σοβαρές ευθύνες στους δήμους της Θεσσαλονίκης τόσο για την ανοχή που δείχνουν στην ανεξέλεγκτη λειτουργία χωματερών όσο και για την έλλειψη μέτρων πυροπροστασίας και σχεδίων ακόμη και για εκκένωση περιοχών σε περίπτωση μεγάλης φωτιάς.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ «ΦΩΤΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ MONSANTO ME ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 2.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Τεράστια υπήρξε τελικώς η συμμετοχή των πολιτών στις εκατοντάδες συγκεντρώσεις σε όλες τις ΗΠΑ και σε 57 χώρες ακόμη, οι οποίες έγιναν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κατά της εταιρείας- γίγαντα γενετικά τροποποιημένων σπόρων και φυτοφαρμάκων Monsanto, η οποία ελέγχει το 90% της παγκόσμιας παραγωγής και το 85% των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Περισσότεροι από 2.000.000 άνθρωποι διαδήλωσαν κατά της εταιρείας θέλοντας να επιστήσουν την προσοχή στους κινδύνους που προέρχονται από γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και τις εταιρείες- κολοσσούς που τα παράγουν. Τα γενετικά τροποποιημένα φυτά τα οποία αναπτύχθηκαν από σπόρους που έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να αντιστέκονται στα ζιζανιοκτόνα, έχουν στόχο, όπως υποστηρίζει η Monsanto, να βελτιώσουν την απόδοση των καλλιεργειών με στόχο την αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής τροφίμων. Το κίνημα «πορείες κατά της Monsanto» ξεκίνησε μόλις πριν από 3 μήνες, στις 28 Φεβρουαρίου, και όπως είπε η Τάμι Κανάλ «θεωρούσα ότι αν συγκεντρώνονταν 3.000 άτομα θα αποτελούσε επιτυχία. Προς τεράστια έκπληξή μου στα μηνύματα μου απάντησαν περισσότεροι από 2.000.000 άνθρωποι». «θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρις ότου η Monsanto συμμορφωθεί με τα αιτήματα των καταναλωτών. Δηλητηριάζουν τα παιδιά μας, καταστρέφουν τον πλανήτη. Εάν εμείς δεν αντιδράσουμε, τότε ποιος θα το κάνει;» διερωτήθηκε η Κανάλ. Στο επίκεντρο μια σφοδρής αντιπαράθεσης τα τελευταία χρόνια η χρήση γενετικά τροποποιημένων σπόρων έχει προκαλέσει μια πολύ μεγάλη συζήτηση που αφορά την υποχρεωτική σήμανση των εν λόγω προϊόντων και ενώσεις καταναλωτών τονίζουν ότι οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι εύκολα μπορούν να περάσουν από χωράφι σε χωράφι και να μολύνουν παραδοσιακές καλλιέργειες.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ:ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΤΗΣΙΑ ΚΕΡΔΗ 1,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.

 

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ

Επιβεβαίωσε τη θέση του κόμματος ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ για την εκτροπή του Αχελώου: «Θα μπορούσε να ποτίσει όλο το Θεσσαλικό κάμπο, να αυξήσει την παραγωγικότητα και να δώσει καλύτερο αγροτικό εισόδημα, Η εκτροπή του Αχελώου μπορεί και πρέπει να αποτελέσει απαίτηση του λαού της Θεσσαλίας τόσο γι την αξιοποίηση του νερού για άρδευση, όσο και για ύδρευση και εμπλουτισμό των υπόγειων υδάτων όπου είμαστε ελλειμματικοί».

ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ- ΠΕΡΙΠΟΥ 1,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ- ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΞΙΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΡΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ!

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ  ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εντολή για έκτακτους ποιοτικούς  ελέγχους στα τρόφιμα που διατίθενται στα σχολεία έχει δώσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όπως ενημερώνει ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία διενεργούνται επιτόπιοι έλεγχοι στις εγκαταστάσεις του φορέα που γίνεται η τυποποίηση η συσκευασία και η αποθήκευση των προϊόντων και οι έλεγχοι υλοποιούνται από τους ποιοτικούς ελεγκτές του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης. Κάθε παρτίδα συνοδεύεται με δελτίο ανάλυσης υπολειμμάτων φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ. ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ

 

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΠΑΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ

Πυρκαγιές σε δάση και αγροτικές εκτάσεις, καθώς και περιστατικά ρύπανσης των υδάτων θα ανιχνεύει δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης των φυσικών πόρων στις περιοχές που βρίσκονται στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Η διαδικασία παρακολούθησης θα πραγματοποιείται με τη χρήση προηγμένων δορυφόρων παρατήρησης της Γης. Επιπλέον θα δημιουργηθούν ψηφιακοί και έντυποι  χάρτες της περιοχής, προκειμένου να προσδιορίζεται κάθε στιγμή η γενικότερη κατάσταση και να είναι πιο εύκολη η διαδικασία λήψης αποφάσεων. Όλα τα προαναφερθέντα προβλέπονται στο έργο «SSMNature» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας (Inter-reg ,Ελλάδα- Αλβανία 2007-2013), στο οποίο συμμετέχουν η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, ο δήμος Κόνιτσας Ιωαννίνων και από αλβανικής πλευράς η Περιφέρεια Αργυροκάστρου και ο Τοπικός Φορέας Ανάπτυξης Αυλώνα.

Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ «ΑΡΜΟΔΙΩΝ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ «ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΩΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ